drogie mamusie postanowiłam, że już dosyć słoiczków wole synkowi robić obiadki sama zwłaszcza ze wszystko bardzo ładnie je i toleruje. Moje pytanie brzmi jak przechowywać żywność. Robić więcej i mrozić, robić na 1-2 dni i przechowywać w lodówce czy codziennie gotować? Jak ekonomicznie wychodzi taniej, jak zdrowiej waszym zdaniem a jak robicie wy i dlaczego.
Odpowiedzi
| 1. zamrażam | 
| 2. robie świerze | 
| 3. przechowuje w lodówce | 
| 4. różnie, zależy co | 
Komentarze  
	Wyświetlono: 1 - 4 z 4.
 
		ja tez gotuje na dwa dni i do lodówki:) nigdy niedawałam słoiczków, jak był mniejszy to odbierałam dla niego zupke zanim przyprawiłam.
 
						
					
				przewaznie na dwa dni,czasami na jeden a nawet czesciej
 
						
					
				ale u mnie ze słoiczka je a do gotowanych średnio się przykłada musze duzo sie nameczyć żeby zjadł i ma zatwardzenia nie wiem czemu:((((
 
						
					
				 
            

 
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            

 
            