drogie mamusie postanowiłam, że już dosyć słoiczków wole synkowi robić obiadki sama zwłaszcza ze wszystko bardzo ładnie je i toleruje. Moje pytanie brzmi jak przechowywać żywność. Robić więcej i mrozić, robić na 1-2 dni i przechowywać w lodówce czy codziennie gotować? Jak ekonomicznie wychodzi taniej, jak zdrowiej waszym zdaniem a jak robicie wy i dlaczego.
Odpowiedzi
1. zamrażam |
2. robie świerze |
3. przechowuje w lodówce |
4. różnie, zależy co |
Komentarze
Wyświetlono: 1 - 4 z 4.
ja tez gotuje na dwa dni i do lodówki:) nigdy niedawałam słoiczków, jak był mniejszy to odbierałam dla niego zupke zanim przyprawiłam.
przewaznie na dwa dni,czasami na jeden a nawet czesciej
ale u mnie ze słoiczka je a do gotowanych średnio się przykłada musze duzo sie nameczyć żeby zjadł i ma zatwardzenia nie wiem czemu:((((