Od kiedy paroweczki cielece? akjam |
2012-09-20 20:55 (edytowano 2012-09-20 20:56)
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

I czy to takie samo dziadostwo zmielone jak w normalnych parowkach tylko mlodsze ?

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

13

Odpowiedzi

(2012-09-20 21:36:16) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
ewa1986
w dzisiejszych czasach nawet jak sobie sama zrobisz to i tak nie wiesz co jesz bo nie masz pewnosci co te krowki jadly zanim zostaly ukatrupione
(2012-09-21 09:03:34) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
skyala
Znalazłam dobre parówki, bez fosforanów, bez glutaminianu sodu, 93% mięsa z szynki, żadnych konserwantów. Nazywają się 'parówki z szynki' chyba z Sokołowa. To najlepsze jakie udało mi się znaleźć i czasami moja córka je dostaje, uwielbia je. Pierwszy raz jadła jak miała chyba 10 miesięcy.
(2012-09-21 14:18:20) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
dodek
Baaardzo ciężko o zakup 'dobrej' parówki. Ja unikam parówek jak ognia :)

Podobne pytania