Patelnia żeliwna lub cygańska prosze o opinie akjam |
2017-03-02 14:50
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

Mam dosc patelni teflonowych .Mysle o żeliwnej lub " cygańskiej"proszę o opinie mam które takie posiadają

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

3

Odpowiedzi

(2017-03-02 14:59:08) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
finjenta
Polecam. Długo się nagrzewa, ale jest idealna do smażenia, mięso *nie gotuje* się na niej, nic nie przywiera i niema stresu że zadrapie się ją.
(2017-03-02 15:01:39) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
finjenta
Mówię o żeliwne. Tej drugiej nie znam.
(2017-03-02 19:44:42) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
jaemka
cygańskiej też nie znam, ale żeliwną polecam. Smażę na niej wszystko - i mięso i jajka i cebulę i naleśniki itd i bez względu na to, co to jest, zawsze jest ok. Nic się nie przypala, więc nie ma problemu, że się nie domyje.
Mam ją już 6 lat i nadal mogę usmażyć na niej jajka bez przywierania, co na teflonowej po roku już graniczy z cudem. Choć jest cholernie ciężka to nie zamieniłabym na inną;-)

Podobne pytania