2013-12-04 09:05
|
Mam mięcho chyba szynka jeszcze się nie rozmroziło więc nie mogę do końca stwierdzić co mogę z niej zrobić? Sosu nie chcę... I tak ona się rozmraża a ja kminię
TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!
Odpowiedzi
Pieczeń może? ale nie zdąży się zamarynować, chyba,że ją w rękawie upieczesz.
zastanawiałam się nad nią ale w niedzielę była tyle że z karkówki, obiad robię na 16 więc jest dużo czasu spokojnie się rozmrozi i zamarynuje
zostaw na jutro i zamów PIZZE :D
hahaha taaa na tą pipidówę jak przywiozą to więcej wezmą za dojazd jak za pizzę to ja podziękowała a ją robiłam przedwczoraj...
To jak się rozmrozi to pokrój na małe kawałki i zamarynuj przez 2h i zrób szaszłyki w piekarniku. Do tego mięcha nabij na patyki cebulę, paprykę, pieczarki i pomidorki koktajlowe. Jak nie chcesz sosu to zrób taztziki. Do tego fryty, suróweczka i fruu
oooo masz łeb:D aż w brzuchu zaburczało hehe więc obiadek na dziś jest:D
To jak się rozmrozi to pokrój na małe kawałki i zamarynuj przez 2h i zrób szaszłyki w piekarniku. Do tego mięcha nabij na patyki cebulę, paprykę, pieczarki i pomidorki koktajlowe. Jak nie chcesz sosu to zrób taztziki. Do tego fryty, suróweczka i fruu
oooo masz łeb:D aż w brzuchu zaburczało hehe więc obiadek na dziś jest:DTo jak się rozmrozi to pokrój na małe kawałki i zamarynuj przez 2h i zrób szaszłyki w piekarniku. Do tego mięcha nabij na patyki cebulę, paprykę, pieczarki i pomidorki koktajlowe. Jak nie chcesz sosu to zrób taztziki. Do tego fryty, suróweczka i fruu
oooo masz łeb:D aż w brzuchu zaburczało hehe więc obiadek na dziś jest:Dwłaśnie była w sklepie haha 2 razy się wracałam a i tak folii cholercia nie kupiłam, szaszłyki będą nie odpuszczę:D
To jak się rozmrozi to pokrój na małe kawałki i zamarynuj przez 2h i zrób szaszłyki w piekarniku. Do tego mięcha nabij na patyki cebulę, paprykę, pieczarki i pomidorki koktajlowe. Jak nie chcesz sosu to zrób taztziki. Do tego fryty, suróweczka i fruu
oooo masz łeb:D aż w brzuchu zaburczało hehe więc obiadek na dziś jest:D