Odpowiedzi
My robimy pstrąga z grilla, szaszłyki z ryb i owoców morza(ale to jest drogie danie)burgery (musisz mieć dobrą wołowinę)i oscypki- ale nie wiem czy we Wrocku gdzieś kupisz dobre, może na hali targowej?
Uwielbiam ryby, ale nigdy nie robiłam z grilla. Masz taką "łapkę" na rybę, żeby się nie rozpadała? Burgery robiłam, ale wieprzowe z mielonego z szynki lub ze schabu. Nie wiem czy kupie we Wro prawdziwe oscypki - wątpię.
My robimy pstrąga z grilla, szaszłyki z ryb i owoców morza(ale to jest drogie danie)burgery (musisz mieć dobrą wołowinę)i oscypki- ale nie wiem czy we Wrocku gdzieś kupisz dobre, może na hali targowej?
Uwielbiam ryby, ale nigdy nie robiłam z grilla. Masz taką "łapkę" na rybę, żeby się nie rozpadała? Burgery robiłam, ale wieprzowe z mielonego z szynki lub ze schabu. Nie wiem czy kupie we Wro prawdziwe oscypki - wątpię. My robimy pstrąga z grilla, szaszłyki z ryb i owoców morza(ale to jest drogie danie)burgery (musisz mieć dobrą wołowinę)i oscypki- ale nie wiem czy we Wrocku gdzieś kupisz dobre, może na hali targowej?
Uwielbiam ryby, ale nigdy nie robiłam z grilla. Masz taką "łapkę" na rybę, żeby się nie rozpadała? Burgery robiłam, ale wieprzowe z mielonego z szynki lub ze schabu. Nie wiem czy kupie we Wro prawdziwe oscypki - wątpię. Pstrąga w folii, a polecam jeśli lubisz czosnek- owinąć całą główkę czosnku w folię aluminiową i zakopać w gorącym popiole. Jak już jest miękki to można te ząbki wyciskać prosto na chleb i rozsmarować. Super smakują, nie śmierdzi w ogóle czosnkiem i jest miękki jak masło.
Lubię czosnek byle nie na surowo,a taki to jak najbardziej:-)