Potrzebny dobry, prosty przepis na krem do przekladania tortu ...czekoladowy omnomnom nefretari |
2015-03-13 22:07
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

4

Odpowiedzi

(2015-03-14 07:55:25 - edytowano 2015-03-14 07:55:52) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
annan
Kupić gotowy w proszku. Teraz się juz nie robi samemu kremów bo są za ciezkie i mdłe bo były robione na margarynie. Najlepiej kupic i rozrobic ja zawsze kupuje i sa bdb dobre :)
(2015-03-14 16:01:48) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
annan
Kupić gotowy w proszku. Teraz się juz nie robi samemu kremów bo są za ciezkie i mdłe bo były robione na margarynie. Najlepiej kupic i rozrobic ja zawsze kupuje i sa bdb dobre :)
Te gotowe w proszku też są mdłe, niektóre. A samemu się nie robi dlatego, że to jest sztuka moim zdaniem, bo masy lubią się ścinać, rozwarstwiać itp i nie każdy chce ryzykować. Ja osobiście lubię robić placki, ale z masami mam problem i chciałabym umieć robić takie tradycyjne i nie ukrywam, że też czasem ratuję się gotowcem, ale to dlatego, że jego nie da się zepsuć:))
Mi się jeszcze nigdy nie trafiło na mdły i zazwyczaj kupuje gotowe bo wiem że pewnie swój by mi ni ewyszedł. Jeżeli nie chce np kupic gotowego to ubijam śmietanę 30 % i dodaję cukier puder lub 36 %, 30% jest delikatniejsza

Podobne pytania