2012-12-08 16:45
|
Chodzi za mną czerninka...
Lecz wiem ,że są sezony na nią.
NIe pamiętam tylko, czy powinno się krew kupywać na wiosnę, czy na jesień...
Któraś wie?:)
Achh powiedzcie, bo muszę nacieszyć moje podniebienie tą niebiańską zupką:)
TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!
Odpowiedzi
Poruszyłaś wampirzy temat ^^
Postaram się zapytać babci ;D ona pewnie lepiej będzie wiedzieć ;p
ja tam się nie znam, ale z tego co orientuję się w kulinariach, to krew musi być świeża, i z octem żeby nie skrzypnęła. Ale z tego co się orientuję to można kupić mrożoną krew :D
Poruszyłaś wampirzy temat ^^
Postaram się zapytać babci ;D ona pewnie lepiej będzie wiedzieć ;p
Będe wdzięczna:)
Poruszyłaś wampirzy temat ^^
Postaram się zapytać babci ;D ona pewnie lepiej będzie wiedzieć ;p
Już mi słabo na samą myśl o czerninie... oO ;)
Coo Ty gadasz. Z kluseczkami i owocami , pyszna jest.