chciałabym zrobic małej sosik koperkowy ..ale gossska87 |
2013-09-28 11:13
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

mam bulion zamrozony do tego koperek ale niewiem czym lepiej zagescic? maka ziemniaczana czy pszenna? czy jeszcze czym innym;) mam tez orkiszowa

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

3

Odpowiedzi

(2013-09-28 11:25:46) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
bonita
Mnie się zdarzyło kaszą manną :) Pycha
(2013-09-28 12:18:31) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
anulla1993
ja zagęszczam mąką tortową śmietaną i wodą tak jak dla nas

Podobne pytania