inny temat gołąbki . badangel87 |
2012-09-08 11:56
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

dziewczyny macie jakis sposób przy robieniu gołąbków zeby nie były suche w środku tylko takie soczyste ? miłego dnia życzę ;)

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

15

Odpowiedzi

(2012-09-08 12:04:17) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
kenfuszka
a robisz jej w piekarniku czy gotujesz? Ja je gotuję pod przykryciem i kładę coś ciężkiego na nie by były przygniecione i moje gołąbki nigdy nie były suche :) no i osobno robię sos pomidorowy :) ale mi narobiłaś teraz smaka na gołąbki!!
(2012-09-08 12:06:03) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
badangel87
gotuje nie w piekarniku;) ja do farszu dodaje zmielona karkowke i ryz no i przyprawy.i takie nie do konca soczyste
(2012-09-08 12:08:42) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
roslina28
gotuje nie w piekarniku;) ja do farszu dodaje zmielona karkowke i ryz no i przyprawy.i takie nie do konca soczyste
daj cos tlustszego , nawek odrobine sloninki do farszu :)
(2012-09-08 12:10:36) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
badangel87
a zalewasz woda?
heheh no tak ;)))
(2012-09-08 12:11:20) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
badangel87
to dodam tego boczku albo słoniny ;) zobaczymy jak wyjda :) dzieki dziewczyny
(2012-09-08 12:25:53) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
kenfuszka
jak piszesz ze dajesz zmieloną karkówkę to po prostu masz za chude mięsko :) tak jak dziewczyny piszą dodaj boczku do farszu i będzie gitara! :)
(2012-09-08 12:32:37) cytuj
ja daje mielone ryż i przyprawy. I nie gotuje tylko prychcę, tak mói moja babcia, na małym ogniu się wolniutko ogtują w 3/4 wody w garnku, ale na spód daje szklane pokrywki i są pyszne soczyste i mniam, osobno robię sosik :) cała rodzina kocha moje gołąbki :D
(2012-09-08 12:38:20) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
badangel87
ja daje mielone ryż i przyprawy. I nie gotuje tylko prychcę, tak mói moja babcia, na małym ogniu się wolniutko ogtują w 3/4 wody w garnku, ale na spód daje szklane pokrywki i są pyszne soczyste i mniam, osobno robię sosik :) cała rodzina kocha moje gołąbki :D
jak na spód? nie wiem o co chodzi ;)
(2012-09-08 12:44:21) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
olenkab
ja polewam po wierzchu koncentratem pomidorowym :)
(2012-09-08 14:34:55) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
ksiezniczkam
A ja nigdy w zyciu nie gotowalam golabkow w wodzie tylko w bulionie. Nigdy nie byly suche.

Podobne pytania