w jakiej postaci najlepiej wprowadzać gluten do diety dziecka ? iwona66 |
2014-03-31 23:42
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

i jak to zrobić? :)

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

5

Odpowiedzi

(2014-03-31 23:59:49) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
kmdm
Wydaje mi sie ze najprościej za pomocą kaszki glutenowej jeśli dziecko nie cbce samej jeść to do mieszać do zupki
(2014-04-01 08:17:17) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
magdalenaa31
kaszka manna podana do zupki lub do mleczka
(2014-04-01 10:03:28) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
kwiatuszek155
Dokładnie, wprowadzaj początkowo po jednej łyżeczce kaszki manny do zwykłej kaszki :)
(2014-04-01 11:06:06) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
dorota1983
Ja wprowadzalam owsianka z bobovity dodając początkowo 1/3 zalecanej porcji z opakowania do deserku owocowego. Nigdy nie podawalam manny.
(2014-04-01 13:31:36) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
fliebe
kaszka manna podana do zupki lub do mleczka
Tak samo robiłam;) możesz też kupić kaszki typowo zbozowe np bobovita expert lub blevi. Ta druga nawert lepsza bo ma mniej "ulepszaczy".

Podobne pytania