Odpowiedzi
Do zimnej wody wrzucam porcję rosołową i czekam aż się zagotuje i powstana szumowiny, zbieram je, dodaje włoszyczyznę , pieprz w ziarenkach, i kostki rosołowe oraz przysmażoną cebuklę nad ogniem. Gotuje to jeszcze z 40 minut. Smacznego.
Według przepisu mojego tatusia:
Do zimnej wody wrzucam porcję rosołową i czekam aż się zagotuje i powstana szumowiny, zbieram je, dodaje włoszyczyznę , pieprz w ziarenkach, i kostki rosołowe oraz przysmażoną cebuklę nad ogniem. Gotuje to jeszcze z 40 minut. Smacznego.
No co Ty:)to przepis mojej babci i ja też tak gotuję:)cebulka daje super smak:)
Do zimnej wody wrzucam porcję rosołową i czekam aż się zagotuje i powstana szumowiny, zbieram je, dodaje włoszyczyznę , pieprz w ziarenkach, i kostki rosołowe oraz przysmażoną cebuklę nad ogniem. Gotuje to jeszcze z 40 minut. Smacznego.