Do mam gotujących swoim niemowlakom natitalka |
2014-05-26 09:21
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

Pytanie nr 1
Jakiego mięska najczęściej używacie?


Pytanie nr 2
Czy dobrym pomysłem jest zrobienie sobie porcji warzyw na dane danie i zamrożenie takich paczuszek, czy używac tylko świeżych warzyw?

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

5

Odpowiedzi

(2014-05-26 09:30:22) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
kamciosik
odp 1. Kurczak, cielęcina, królik, indyk
Odp 2. Nie mrożę warzyw tylko na bieżąco używam. Gotuję na 2-3 porcję ale trzymam w lodówcę i odgrzewam tyle ile mi akurat potrzebne
(2014-05-26 11:45:15) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
8karo8
królik, indyk, sporadycznie kurczak, łosoś, tuńczyk,

warzywa zawsze świeże. gotuję na 3 dni i wekuję w słoiki
(2014-05-26 12:16:12) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
grejfrutowa
1. Indyk, kurczak, królik
2. Nie mrożę, używam tylko świeżych.
(2014-05-26 14:33:29) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
kmdm
kurczak zadko bo nie lubi, indyk schab poledwiczka wieprz. wołowina i ja mroże na pare dni i jak ktoś nie ma codziennie dostepu do świezych to mrożone to jest dobra alternatywa

Podobne pytania