2011-01-28 10:55
|
mam nadzieje ze mi wybaczycie pytanie z innej dziedziny ale jakze nam bliskiej..kuchnia nie jest moja mocna strona wiec pytam was. moj wojtek kupil paluszki rybne SURIMI zamrozone luzem i kazal mi to zrobic dzisiaj na obiad, tylko ze nie bardzo wiem jak, odmrozic i ugotowac? jak tak to ile sie to gotuje?a moze usmazyc? dodam ze kazdy paluszek jest w folii jak parowki,
moze macie jakies sprawdzone sposoby? jak to najlepiej smakuje? z czym?
dzieki za cierpliwosc ale naprawde nie mam pojecia
TAGI
Odpowiedzi
Ja osobiście nie lubię ale mój M lubi takie same paluchy wcinać albo z majomezem. Znalazłam przepisy na sałatkę z paluszków także wklejam link
http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=12090
Pozdrawiam i życzę udanego gotowania
To samo masz w domu??
dzieki wielkie;)
Można zrobić sałatkę, na pewno jakiś przepis znajdziesz w necie.
Można zrobić paluszki panierowane, w taki sposób jak paluszki rybne, czy po prostu ryba panierowana.
Ja stosuje to też jako dodatek do sushi.