Jadłam ze zwykłą i też były smaczne. NIe mdłe co łagodne po prostu


Odpowiedzi
Komentarze
Wyświetlono: 1 - 10 z 11.
Wolę z kiszona :)


dlatego pytam bo miałam okazję spróbowac ze zwykłą. Zazwyczaj zajadałam z kiszoną i to mnie zdziwiło. Jest łagodne w smku z porównaniem do łazanek z kiszoną kapustą
victoriaaa, czyżby tylko u nas na podkarpaciu robiło się ze zwykłej? :D

Nawet nie jadłam ze zwykłą - tak jak bigos MUSI być kiszona.
Mruuwka, ja wychowana na podkarpaciu i NIGDY nie jadłam ze zwykłej, Mysle, ze to nie zalezy od miejsca zamieszkania.
kiszoooona :) mniami :)


znaczy ja nie robie ale robi moja mama i robi ze zwykłej kapusty bialej. mdłe ? nie nie nie chyba wszystko zalezy od doprawienia a u mnie w rodzinie panuje zasada lepiej "przesolic niz nie dosolic". do tego moja mama dodaje skwarki ( nie wiem czy u was tez sie tak okresla podsmazony boczek pokrojony w kosteczki) albo kielbase pokrojona na cwiartki, wszystko razem wymieszane pychota :) a tak nawiasem lazanki z owocami tez pychota :)