Nie na temat. Jak zagęścić zupę pomidorową? «konto zablokowane» |
2011-08-22 13:41
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

Od kilku lat robię zupę pomidorową a nie wiem jak się zagęszcza wiem że mąką ale jak się to robi to nie wiem może któraś z mam mi powie?;)

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

13

Odpowiedzi

(2011-08-22 14:54:27) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
em3
ja robię z pomidorów w puszce lub "żywych" pomidorów, nie z przecieru. jak zmiksuję te pomidory, to samo wychodzi gęste.
(2011-08-22 15:47:28) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
sea29
a ja nie zagęszczam
ja tez nie...dodaje tylko smietanę....
(2011-08-22 18:13:14) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
veronika
Zimna woda do kubeczka+ maka, roztrzepac i wlac do zupy.Powoli wlewac bo bedzie sie zageszczac szybko.Sama zobaczysz jaka chcesz miec gesta.Ja dodaje jeszcze smietany, pozdrawiam i smacznego :-)
Ja robię tak samo ale łatwiej jest wlać do słoiczka i potrząsać...ładnie się miesza ;)))))))

Podobne pytania