2011-08-30 12:32 (edytowano 2011-08-30 12:34)
|
chrupki kukurydziane, ewentualnie kawałek skórki z chleba do possania? Położna mi mówiła odnośnie wprowadzania glutenu do diety, że skórkę z chleba koło 5 miesiąca można dawać.
TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!
Odpowiedzi
![](http://www.suwaczki.com/tickers/nqtkg7rfixcsrqi6.png)
![](http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cgu1rxoltjl9h.png)
![](http://www.suwaczek.pl/cache/c2e6ffda0b.png)
![](http://www.suwaczki.com/tickers/km5sf71xa6ikgyft.png)
![](http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cwn15pd2yd9o5.png)
![](http://www.suwaczki.com/tickers/17u9x1hp5b72i39l.png)