Pierogi mrozić ugotowane czy surowe? nena714 |
2014-11-23 13:10
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

Zrobilam pierogi, nie zjem wszystkixch i zastanawiam sie czy reszte ugotowac i zamrozic czy mrozic surowe?

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

11

Odpowiedzi

(2014-11-23 13:11:13) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
izuleeek
Surowe oczywiscie :)))
(2014-11-23 14:17:53) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
dona162
Możesz je tylko sparzyć, wystudzić i dopiero zamrozić:)
(2014-11-23 14:55:13) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
mamuska2
Ja surowych nigdy niemrozilam,balabym sie ze popekaja podczas gotowania ich po odmrozeniu.Natomiast gotowane zawsze sobie mroze.
(2014-11-23 15:22:37) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
izuleeek
Ja posypuje blache maka i ukladam surowe pierogi. Potem zamrozone do wreczkow wrzucam, nie sklejaja sie. Nigdy mi nic nie popekalo ani nic chyba ze zle skleje. Zamrozone wrzucam do wrzatku. Tesciowa jest kucharka i odradzala mi mrozic ugotowane bo juz maja inny smak.
(2014-11-23 19:23:55) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
marika4you
Ja posypuje blache maka i ukladam surowe pierogi. Potem zamrozone do wreczkow wrzucam, nie sklejaja sie. Nigdy mi nic nie popekalo ani nic chyba ze zle skleje. Zamrozone wrzucam do wrzatku. Tesciowa jest kucharka i odradzala mi mrozic ugotowane bo juz maja inny smak.
Ja robie tak samo :)
(2014-11-23 21:45:49) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
jurekoo
ja zawsze mrozilam surowe :) a z czym zrobilas? :)
(2014-11-24 09:48:48) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
gossska87
Mi kucharka tez radziła zamrozic ...ale ugotowane nie surowe. zawsze mroze ugotowane i nie rswalaja sie
(2014-11-24 12:32:54) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
annan
Możesz je tylko sparzyć, wystudzić i dopiero zamrozić:)
Tak najlepiej, ja mroziłam surowe ale takie lepiej mrozić, potem po sparzeniu polej odrobinke oleju to się nie skleją. Ostudzone zamroż.

Podobne pytania