2014-04-01 16:42
|
Napiszcie mi jak się robi tą przystawkę w Waszych domach i z czym najczęsciej ją podajecie? Pytam dlatego, że u mnie w domu jadało się mizerię z pokrojonych na cieniuteńkie plasterki ogórków zielonyc, ze śmietaną, solą i pieprzem. A z kolei u mojego A. są tylko ogorki starte na duzych oczkach, sól, pieprz i ocet. A jak jest u Was?
TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!
Odpowiedzi
Sałatę robimy tak samo tylko czasem do niej dajemy rzodkiewkę czy szczypior. a i pomidory też tak robię tylko z cebulą :))
% oraz doprawiam cukrem, pieprzem mielonym, ew. jeszcze solą...
czasem dodaję koperek, ew cebulkę ;=) którą życzy mąż...
Dodaję jako dodatek do (najczęściej): jajka sadzonego z ziemniakami duszonymi/ schabowego z ziemniakami duszonymi/ klopsami (zrazami) z ziemniakami duszonymi... czasem tak o poprostu samą mizerię zjem ;-)