mrożenie posiłków «konto zablokowane» |
2011-05-25 13:25
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

Zamierzam zrobic wieksza ilosc córce jedzenia i zastanawiam się poniewaz wyczytalam na jednym z forum,ze mozna do goracego sloika wlac zupke czy tam cos innego odwrocic i po ostygnieciu wstawic do zamrazarki.
nie pęknie sloik w zamrazace?

Jest tu ktos kto robi na zapas jedzenie?
moze podpowie jak to robi.
niby prosta sprawa a ja niewiem jak sie zabrac do tego.

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

5

Odpowiedzi

(2011-05-25 13:26:46) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
emilena
NIe pęknie ale musi być wystudzony, ja nigdy tak nie robiłam ale moja koleżanka tak mroziła. JA gotuję na bieżąco
(2011-05-25 13:27:58) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
veronika
Hej...ja gotuję i mrożę ale w kubeczkach TT...bez odwracania i td...a w słoiku nie próbowałam ;/
(2011-05-25 13:41:22) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
madinek
Ja kupiłam takie większe pojemniki plastykowe bez BPA z wieczkami na klipsy. W nich też podgrzewam w kąpieli wodnej.
(2011-05-25 14:56:20) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
veecky
Jeśli jedzenie będzie gorące, a Ty odkręcisz słoik to się zawekuje i nie ma potrzeby zamrażania. Ja zamrażam w pojemnikach z ikei.

Podobne pytania