![](http://www.suwaczki.com/tickers/relge6yd1woxnrta.png)
Odpowiedzi
![](http://www.suwaczki.com/tickers/relge6yd1woxnrta.png)
U nas standardowo jak to na Śląsku: rosołek, na drugie danie: kluski śląskie, sos, pieczeń, czerwona kapusta :)
A ja już za tydzień zjem sobie takie pyszności :) lecimy na urlop do teściów ;D
![](http://www.suwaczki.com/tickers/h84fio4p7luq7al3.png)
A na czym robisz rosół? Ja przeważnie na dwóch udkach, które później robię w panierce i opiekam, podaję z ziemniaczkami lub frytkami- a tak żeby było nie zdrowo, a smacznie:) do tego jakaś surówka :)
na korpusie i szponderku wolowym wiec raczej nie upieke sobie z frytasami :)
![](http://www.suwaczki.com/tickers/zem39vvj6isvf4at.png)
![](http://s10.suwaczek.com/201212141776.png)
![](http://www.suwaczki.com/tickers/klz9vcqgb52xia4x.png)