Co sądzicie o produktach typu Babeczka z kubeczka? izaboo |
2014-11-09 19:10
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

Bo właśnie siedzę i zajadam i jestem w szoku, że to takie dobre :D

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

13

Odpowiedzi

TAK

Nikt jeszcze nie głosował

NIE

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
otoja666
otoja666
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
poducha
poducha
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
priceless
priceless
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
madziadioda000
madziadioda000
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
ona
ona
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
honia2
honia2
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
paulla0187
paulla0187
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
rozoweskarpetki
rozoweskarpetki
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
kamelia
kamelia
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
kajka10
kajka10

Komentarze
Wyświetlono: 1 - 10 z 20.

(2014-11-09 19:14) zgłoś nadużycie
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
honia2

honia2

Uważam, że łatwo to zastąpić i zrobić samemu. Wtedy przynajmniej wiem jaki jest tego skład. Sporadycznie kupuję gotowe kiśle czy tego typu rzeczy.

(2014-11-09 19:15) zgłoś nadużycie
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
akjam

akjam

Nie jadlam,myślę że to taka sama chemia i dziadostwo jak zupki chinskie-czyli smaczne!
(2014-11-09 19:15) zgłoś nadużycie
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
akjam

akjam

Nie jadlam,myślę że to taka sama chemia i dziadostwo jak zupki chinskie-czyli smaczne!
(2014-11-09 19:16) zgłoś nadużycie
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
izaboo

izaboo

Oczywiście, że robione w domu lepsze, ale jak się chcę nagle (w przerwie spaniowej dziecka) coś na szybciutko dobrego to kurczę pasuje mi jak znalazł :)

(2014-11-09 19:20) zgłoś nadużycie
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
honia2

honia2

Izaboo, jeżeli jesteś posiadaczką mikrofali to w 5 min masz tak samo pyszną babeczkę, tylko bez chemii :)

(2014-11-09 19:27) zgłoś nadużycie
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
honia2

honia2

3 łyżki mąki; 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia; 3 łyżki cukru; 3 łyżki mleka; 3 łyżki oleju; 1 jajko; 3 łyżki kakao. Wykonanie:

Jajko roztrzepać widelcem w miseczce. Dodać olej i mleko, wymieszać. Następnie dodać pozostałe suche składniki (cukier, mąka, proszek i kakao). Dobrze wymieszać. Włożyć do mikrofalówki, temperaturę ustawić na maksymalną. Gdy ciasto urośnie, potrzymać je jeszcze chwilę, wyjąć i podawać.

(2014-11-09 19:28) zgłoś nadużycie
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
honia2

honia2

5 min powinna być "pieczona" ale skontroluj to wg swojej mikrofalii:)

(2014-11-09 19:31) zgłoś nadużycie
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
honia2

honia2

Tamto to wersja murzynkowa, a tu wersja budyniowa :

1/2 łyżeczki proszku do pieczenia; 3 łyżki mąki; 3 łyżki cukru; 3 łyżki mleka; 3 łyżki oleju; 1 jajko; 3 łyżki budyniu w proszku Wykonanie:

Jajko roztrzepać widelcem w miseczce. Dodać olej i mleko, wymieszać. Następnie dodać pozostałe suche składniki (cukier, mąka, proszek i budyń). Dobrze wymieszać. Włożyć do mikrofalówki, temperaturę ustawić na maksymalną. Gdy ciasto urośnie, potrzymać je jeszcze chwilę, wyjąć i podawać.

Podobne pytania