2017-02-20 14:29 (edytowano 2017-02-20 14:36)
|
Znalazłam wskazówki, które pomagają "uzdrowić" faworki:-)
https://portal.abczdrowie.pl/jak-zrobic-zdrowe-faworki-ktore-nie-sa-bomba-kaloryczna
TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!
Odpowiedzi
Smażę na nim
Ja tez
O proszę.. to ciekawe. Szkoda tylko, ze info w artykule i nagraniu się wykluczają. I bądź tu mądry:-(.
http://www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/co-jesz/olej-kokosowy-zastosowanie-w-kuchni-kosmetyce-wlasciwosci-oleju-kokoso_35755.html
Naprawdę jest dużo zdrowszy?
O proszę.. to ciekawe. Szkoda tylko, ze info w artykule i nagraniu się wykluczają. I bądź tu mądry:-(.
http://www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/co-jesz/olej-kokosowy-zastosowanie-w-kuchni-kosmetyce-wlasciwosci-oleju-kokoso_35755.html
o ile jest nierafinowany/nieoczyszony. Bo jeśli chodzi o taki bezzapachowy (czyt. rafinowany) dostępny w niemal każdym markecie, to nie ma już takich właściwości.
O proszę.. to ciekawe. Szkoda tylko, ze info w artykule i nagraniu się wykluczają. I bądź tu mądry:-(.
http://www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/co-jesz/olej-kokosowy-zastosowanie-w-kuchni-kosmetyce-wlasciwosci-oleju-kokoso_35755.html