prezcier pomidorowy i trochę ketchupu. Do tego zioła bazylia, oregano i dużo czosnku obowiązkowo.
2014-10-05 22:34
|
Odpowiedzi
1. Ketchup |
2. Koncentrat pomidorowy |
3. Robię ze świeżych pomidorów (jak?:)). |
4. Sos pomidorowy z torebki. |
5. Inaczej. (jak ?:)) |
Komentarze
Wyświetlono: 1 - 10 z 11.
(2014-10-05 22:38)
zgłoś nadużycie
(2014-10-05 22:39)
zgłoś nadużycie
a i oliwy odrobina wtedy sos jest taki ładny i śiwcący :D
(2014-10-05 22:39)
zgłoś nadużycie
ja mieszam koncentrat z ketchupem :) tylko musi być ketchup albo pudliszki albo reypol lub z biedronki łagodne bo innego nie lubię :) plus pieprz i suszona pietruszka lub bazylia :D
(2014-10-05 22:40)
zgłoś nadużycie
i czosnek oczywiście :)
(2014-10-05 22:41)
zgłoś nadużycie
(2014-10-05 22:53)
zgłoś nadużycie
kupuje pomidory w puszcze albo swierze miksuje doprawiam wg uznania.
(2014-10-05 22:56)
zgłoś nadużycie
(2014-10-05 23:05)
zgłoś nadużycie
tak jak rozoweskarpetki :)
(2014-10-06 13:23)
zgłoś nadużycie
pomidory w puszze do tego czosnek bazylia oregano troche oliwy ziołą prowansalsie sol i gotowe
(2014-10-06 13:40)
zgłoś nadużycie