Jak i jak długo przechowywalyscie obiadki, zupki robione przez Was samych dla dziecka askasin |
2016-04-27 19:16
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

8

Odpowiedzi

(2016-04-27 19:49:22) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
asia0000007
Robiłam na dziś i jutro...
(2016-04-27 19:49:44) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
kasia1426
Jedną porcją na dziś , jedna w lodówce w słoiczku zamkniętym na gorąco A jak coś zostało to do zamrazalnika i Max w ciągu tygodnia używałam, ale to rzadko.
(2016-04-27 20:11:49) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
jastina1008
24 godziny. starałam się codziennie robić świeże
(2016-04-27 21:01:46) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
ditka06
Robilam na dwa dnu czyli dzis i jutro i przechowywalam porcje w zamknietym sloiczu w lodowce.
(2016-04-28 12:00:25) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
kajka10
robiłam na ten sam dzien i na jutro. jak kupiłam wiecej warzyw i mięska, to dawałam w słoiczki i mroziłam - tak najczesciej było :)
(2016-04-28 20:29:01) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
antossia
Ja robię na ten dzień co gotuję i kolejny. Na kolejny dzień już bałam się dać synkowi.

Podobne pytania