jak ugotować taki dobry rosołek ?? mama92 |
2013-06-26 09:51
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

Czy dostanę tu może przepis na taki pyszny rosołek który nie zawiera vegety, magii, kostki rosołowej a jest tak samo pyszny a zdrowszy jakby był z tymi ulepszaczami smaku ??

Byłby idealny dla nas na niedzielę a i mały by mógł go zjeść :))

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

12

Odpowiedzi

(2013-06-26 13:29:30) cytuj
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
monia2603
szumowiny to nic innego jak sciete białko od miesa i to Ci niestety samo nie zniknie!:)w zyciu nie uwierze,że rosół moze byc klarowny bez zbierania tego:)nawet w szkolach gastronomicznych uczą,że to jest podstawa dobrego rosołu!niektórzy nawet wylewaja ta pierwsza wode po zagotowaniu i wlewaja świeżą ...

Podobne pytania