Do mam, które same robią dzieciom dania przy rozszerzaniu diety kajka10 |
2015-03-06 21:43
|
vote-up

Dobre pytanie

Słabe pytanie

Szczegóły
vote-down

Mam zamiar sama robić, ale po wyczytaniu w necie co nieco na ten temat zaczynam sie lekko zniechęcać. Piszą, że najlepiej warzywa i owoce z upraw ekologicznych. Matko, gdzie takie znaleźć? U mnie w mieście to chyba ciężko. Przesada czy racja? Skąd wiedzieć czy te naturalne owoce i warzywa, są rzeczywiście eko?
A tak w ogóle, byłabym wdzięczna jakby ktoś mi napisał co mam z takim gotowym posiłkiem zrobić żeby mogło dłużej stać w lodówce w słoiczku? bo na necie wyczytałam tylko, ze mrożą porcje, ale wydaje mi sie, że to średnio potem smakuje takie odmrożone..

TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!

11

Odpowiedzi

Bądź pierwszą osobą, która udzieli odpowiedzi!

Podobne pytania