2015-03-06 21:43
|
Mam zamiar sama robić, ale po wyczytaniu w necie co nieco na ten temat zaczynam sie lekko zniechęcać. Piszą, że najlepiej warzywa i owoce z upraw ekologicznych. Matko, gdzie takie znaleźć? U mnie w mieście to chyba ciężko. Przesada czy racja? Skąd wiedzieć czy te naturalne owoce i warzywa, są rzeczywiście eko?
A tak w ogóle, byłabym wdzięczna jakby ktoś mi napisał co mam z takim gotowym posiłkiem zrobić żeby mogło dłużej stać w lodówce w słoiczku? bo na necie wyczytałam tylko, ze mrożą porcje, ale wydaje mi sie, że to średnio potem smakuje takie odmrożone..
TAGI
Brak tagów, bądź pierwsza!
Odpowiedzi
Ja gotuję na 3 dni gorącą zupkę wlewam w słoik,czekam aż wystygnie i do lodówki
a tak wogole to srednio wierze w to cale EKO kazdy moze sobie powiedziec ze jest eko nakleic jakis znaczek..