Jak robiłam pizze to tylko i wyłącznie pizzerinki (robiłam jedną dużą:P) a tam sos już jest i pyszny :)
Odpowiedzi
1. ketchup |
2. przecier pomidorowy |
3. sos robiony własnymi rękami |
4. cos innego, co? |
Komentarze
Wyświetlono: 1 - 9 z 9.
(2014-04-22 23:02)
zgłoś nadużycie
(2014-04-22 23:02)
zgłoś nadużycie
PS. Tak od podstaw sama to nei umiem :P
(2014-04-22 23:06)
zgłoś nadużycie
koncentrat pomidorowy mieszam z odrobiną wody, dodaję oregano i bazylię, mieszam i gotowe :)
(2014-04-22 23:19)
zgłoś nadużycie
sos pomidorowy :
2 łyżki koncentratu lub zblenderowanych pomidorów, 1 łyżka ketchupu, oliwa, zioła (bazylia, oregano, czosnek, sól) Mieszam i smaruję.
(2014-04-23 08:18)
zgłoś nadużycie
(2014-04-23 08:32)
zgłoś nadużycie
(2014-04-23 09:54)
zgłoś nadużycie
albo zwykły przecier pomidorowy, albo sos - przecier, oliwa, czosnek, pieprz, oregano :)
(2014-04-23 13:48)
zgłoś nadużycie
Przecier pomidorowy wymieszany z bazylią.
(2014-04-23 19:09)
zgłoś nadużycie
Moją bazą jest koncentrat pomidorowy, do którego zawsze dodaję przeciśnięty ząbek czosnu, oregano, bazylie, (zioła prowansalsie) jak jest za bardzo kwaśny koncentrat to dodaję jeszcze roztrzepany z wodą sos pomidorowy z torebki, nie zapominam o pieprzu świeżo zmielonym :)