Włąśnie zjadłam kanapkę z mozarellla, pomidorem i świeża bazylią. Pychota!
Mąż właśnie obiecał mi skrzyneczkę na moje zioła na parapecie. Mimo, że mam ogródek wolę je mieć pod reką w czasie gotowania.



Odpowiedzi
Komentarze
Wyświetlono: 1 - 10 z 11.


Tymianek, majeranek, bazylia, mięta.
Ja ma bazylię, oregano i lubczyk. Zamierzam wkrotce miec tez kolendre. Pewnie tez miete i melise.
Nala, a jaka to jest magi?
Aktualnie nie mam. Miałam i to jest super sprawa. Uwielbiam świeże zioła. Obecnie motywuje się do ponownego zalożenia takiego parapetowego ogródka.
Fin, ja lubczyk dodaje do bardzo wielu potraw. Ostatnio pieiklam udka z kurczaka i polozylam kilka listków. Dodałam tez czomber i rodzina przyznała, ze dawno tak dobrego kurczaka nie jedli.
Katharsis, albsolutnie sie zgadzam - suszone zioła nie oddaja nawet w polowie tego smaku co swieże.