Z gotowania wrzucam do zimnej wody na zahartowanie i rozkladam na talerzach zeby nie byly na kupie;) kazdy wystygnie i nie ma problemu;)
(2015-10-30 20:53:19)
cytuj
Niegotuje. Przed zamrozeniem... Ukladam na kawalku foli pierogi obok soebie by sie nie skleily w polce zamrazarnika i zamykam na ok 30 minjak stwardna wrzucamxdo woteczka odpowiednia porcje na obiad i wtesy mroze...jak chce na obiad gotuje wode i wrzucam ao zamrozone albo lekko rozmrozone.. I sa ok ;)
(2015-10-30 21:15:35)
cytuj
Dzięki za pomoc. Naszła mnie ochota na pierogi i chciałam sobie zamrozić, bo zawsze robiłam porcję na 1 obiad a potem musiałam jeść kupne jak przyszedł mi smak :P to jutro produkcja pierogów :D
(2015-10-30 21:36:33)
cytuj
Surowe, ale wtedy musze miec pusty zamrazalnik bo rozkładam na papierze do pieczenia i jak się zamroza to wkladam do woreczków i tak kilka razy. Moja mama lekko podgotowuje potem studzi zalewa troszke olejem żeby sie nie skleiły i mrozi..
(2015-10-31 20:44:50)
cytuj