Kiedyś tak, od jakiegoś czasu - nie
Odpowiedzi
Komentarze
Wyświetlono: 1 - 10 z 16.
Od dłuższego czasu - nie, o
Ja tak samo. Bardzo sporadycznie używam tylko bulion Knorr grzybowy. I to nie dla Ali bo jest za mała.


kiedys kupowałam fix o smaku serowym dla meza bo bardzo go lubił (jego mama tak gotuje) no i czasami sos pieczeniowy tak raz na 2 miesiace ogolnie stram sie wyeliminowac wszystko co sztuczne i chemiczne z kuchni zeby nie jesc samej chemi a przynajmniej swiadomie sobie jej nie dodawac

Jak zwykle zrowy rozsądek najlepszy. Nie można oabsolutnie wszystkiego sobie odmawiać.
Poza tym zauważyłam, ze coraz częsciej można znależć w nich w wiekszości suszone składniki. Zmniejszono ilośc soli i większosć juz chyba nie ma glutaminianu sodu.
Ja czasem :) Bo lubimy np sosy pieczeniowe...a tak to staram się unikać. Natomiast gdybym powiedziała że nie to bym skłamała.