dolores hahah
ja też robię na oko. Ostatnio robiłam Igasi wjciągała jak szalona ;p
jak piszą dziewczyny sypnij z mąki i wlewa gorącej wody i ugniataj . jak bedzie ciapa dodaj mąki jak bedzie twarde wody. Sama musisz wyczić proporacje ;p
Odpowiedzi
Komentarze
Wyświetlono: 31 - 35 z 35.
(2014-01-11 11:14)
zgłoś nadużycie
(2014-01-11 11:45)
zgłoś nadużycie
mąka, troche margaryny tej do smarowania pieczywa i ciepła woda.
(2014-01-11 17:04)
zgłoś nadużycie
z cyklu "babciowe porady" do ciasta na pierogi nie dodawaj jajca bo ciasto jest twarde i po ugotowaniu pierogi nie są miękkie, wszytskie ciasta które wymagają zagniatania najpierw wymieszaj widelcem (pojęcia nie mam dlaczego ale tak robbie)
(2014-01-11 17:05)
zgłoś nadużycie
Ninia.. dzieki:-)
(2014-01-11 21:21)
zgłoś nadużycie
bardzo dobry przepis na polish pierogi lub pierogies ;)
http://www.tastingpoland.com/food/recipes/pierogi_dough_1.html
http://www.tastingpoland.com/food/recipes/index.html