paola80 ja tez
Czy używacie gotowych pomysłów na, fixów knorra winiary itp do zrobienia obiadów na co dzień? Ja tak, moja kumpela twierdzi że to pójscie na łatwizne - ona ma fizia na punkcie gotowania i bycia gospodynią;)
Odpowiedzi
Komentarze
Wyświetlono: 11 - 20 z 25.
Jestem kucharką z zamiłowania, przez ciążą też pracowałam jako kucharka. Nie wyobrażam sobie właśnie gotowanie z tego typu specyfików. To upośledza umiejętność rozpoznawania smaków, cofa w rozwoju.... Powiedzcie mi-czego nauczycie w kuchni swoje dzieci-jeżeli same jedziecie na takim syfie? Czytałyście skład takich pomysłów? Przepraszam ale ciśnienie mi się podnosi-jak pomyślę o tym-jak będzie wyglądać sposób gotowania za 20 lat.. Ja wiem-nie każdy ma talent do gotowania...
Ja dodajecpaola80 , łagodzi ona trochę kwaśność pomidorów, co mi osobiście bardzo pasuje :D, choć wiem że w orginalnym przepisie nie ma. Tak samo ja nie dodaje winna, bo żadko je w domu teraz mam :D
bhczarna za dwadzieścia lat, to pewnie będziemy zjadać jedną kapułkę i to będzie pełen obiad z indyka, ziemnieków i surówki :D
wystarczy ze dodasz odrobine cukru jesli pomidory sa kwasne:))
Ale mi z tą łyżką śmietany naprawdę smakuje i proponuje wam spróbować, może i wam zasmakuje, bo nie zmienia jakoś radykalnie smaku :D
Paulina proszę Cię-nie załamuj mnie.. ja nadal będę siedzieć w kuchni i robić pierogi dla dzieci :)
moze i tak wsumie wazne ze tobie smakuje:))
nie użyam fixów, nie lubię. strasznie czuję w nich chemię. zato Ł. JE KOCHA
Używam, ale tylko wtedy jak wiem, że się nie wyrobię z własnoręcznie robionym obiadem:)