Ja zawijam ser w ciasto francuskie, taki jakby koszyczek, I do nagrzanego piekarnika na 20min. Do tego konfitura z zurawiny. Pyszne.
Ser Camembert?
Kurcze ja uwielbiam :) Właśnie nie dawno zjadłam taką bombę kaloryczną ale nie mogłam sie oprzeć :P Dla zainteresowanych to bardzo dobry jest ten Camembert z Biedry :)
A Wy jakie polacecie? Naturalne czy z dodatkami?Jakiej firmy?
Ja zawijam ser w ciasto francuskie, taki jakby koszyczek, I do nagrzanego piekarnika na 20min. Do tego konfitura z zurawiny. Pyszne.
O to jest pomysł. Ja jakoś zawsze jem taki na zimno ale muszę spróbowc takiego na ciepło właśnie. No i koniecznie z żurawiną bo to podobno super połączenia
Ja obtaczam w jajku , pozniej w bulce tartej i smaze. Do tego swiezy chleb i jazda. Pychotka. Lubie jeszcze polac na to keczup. Ale mi smaka narobilas a w ciazy nie mozna plesniowych
Bleee, nie zjem niczego z pleśnią... Te wszystkie sery pleśniowe mi śmierdzą :P
I po porzeczytaniu pytania juz wiem co mam dzisiaj na kolację:)) Camembert w cieście z żurawinką:))
Pytanie czego ja jeść nie lubię ;P Wolę mięcho, owoce i słodycze, ale i takim serem nie pogardzę
najbardziej smakuje mi taki bez żadnych dodatków i na zimno :) kroję po plasterku na pieczywo typu waza i pożeram w ogromnych ilościach...chociaż teraz mi nie wolno : (
Kochammm :D mogła bym jeść codziennie... ale już takich z zielonymi czy niebieskimi dodatkami pleśni to nie nawidze ;p