(2014-09-18 16:33)
zgłoś nadużycie
od niedawna vegetta natur doprawiam do smaku, maga czy inne wynalazki moglyby dla mnie nie istniec,maz natomiast malo ktora potrawe zje bez maggi
1. maggi |
2. vegeta |
3. kostka "rosołowa" bulionetka |
4. nic z tego nie używam |
5. inna odpowiedz |
od niedawna vegetta natur doprawiam do smaku, maga czy inne wynalazki moglyby dla mnie nie istniec,maz natomiast malo ktora potrawe zje bez maggi
chociaz maggi tez :P
No i od czasu do czasu zdarzy mi się użyć vegety, ale to jak mam ubogi zestaw warzyw i wiem, że może być problem ze smakiem.
odrobinke maggi, bulionetki czasami jakw ywar kiepski sie zrobi lub gdy potrzebuje bulion na szybko, a vegeta bardzo rzadko, staram sie ograniczac maksymalnie takie cuda
i kostki rosołowe
I maggi, i bulionetka, i vegeta to glutaminian sodu